10-06-2011

Antony Morato opent eerste Flagship Store Rotterdam

Na de Europese modesteden Madrid, Milaan en Barcelona heeft het Rotterdamse centrum vanaf 17 juni eindelijk haar eigen Antony Morato Flagship Store. Met maar liefst zes fashioncollecties per jaar speelt het Italiaanse label in op de laatste mode- en lifestyle trends.

De Italiaanse voorliefde voor het modevak is duidelijk te herleiden uit de verschillende collecties. Zo heeft de winkel naast jeans en stijlvolle jacks, een grote collectie trendy shirts, schoenen en accessoires. Highlights uit de standaard collectie zijn de Antony Morato Jeans. De jeans hebben allen een eigen fitting zoals bijvoorbeeld Slim, Skinny, Regular, Super Skinny of Loose Skinny. Antony Morato jeans zijn geliefd om hun fitting, wassing en subtiele details. Leuk detail: alle modellen jeans zijn vernoemd naar Godfather sleutelfiguren. Zo is het mogelijk om een Don Vito aanschaffen, maar ook een Sonny!

Het Italiaanse label Antony Morato wordt ook wel de nieuwe ontdekking van de modewereld genoemd. Morato’s collecties zijn weerspiegeld aan de hedendaagse tijdsgeest en een serieuze referentie voor nieuwe generaties. Raffaele Caldarelli is het creatieve brein achter het label. Het gedachtegoed van van Caldarelli uit zich in het brengen van exclusieve en kwalitatieve herenmode. Volgens de Italiaanse Vogue is er geen ontkomen aan het opkomende herenlabel: ‘Antony Morato is one of the best griffes in the world’.

Flagship Store Rotterdam
Kruiskade 68
3012 EH Rotterdam