28-06-2011

Chevrolet Camaro Transformers Special Edition
De alom bekende Chevrolet Camaro keert terug als de Autobot 'Bumblebee' in Transformers: Dark of the Moon, dat exclusief in 3D op 28 juni zijn debuut beleeft en een dag later wereldwijd in première gaat. Om dit feit te vieren komt Chevrolet voor zijn fans in de VS, Canada, China, Japan, Europa, Zuid Amerika en het Midden Oosten met de Transformers Special Edition Camaro Coupe modeljaar 2012.

De Transformers Special Edition 2012 wordt aangeboden als een speciaal pakket op de 2LT en 2SS Camaro Coupe-modellen, in de kleur Rally Yellow. In aanvulling op de uitrusting van de populaire RS is de Transformers-versie voorzien van zwarte rallystrepen die over de motorkap, het dak, het kofferdeksel en de hoge achterspoiler lopen, 20-inch zwarte wielen met high-performance banden, evenals Autobot Shield logo’s op de wielen en de voorste spatschermen. In het interieur heeft de Transformers Camaro zwart leer met gele stiksels op het instrumentenpaneel, de middenconsole, de armsteunen en de stoelen. De voorste hoofdsteunen en de klep op de middenconsole hebben een Autobot Shield logo. Twee opties zijn beschikbaar: exclusieve, zwarte 21-inch wielen en een zwart 'ground-effect' pakket.

De strakke bak is vanaf volgende maand te bestellen in de VS. Het Transformers pakket zal ook in Europa verkrijgbaar zijn wanneer de Camaro hier in september officieel op de markt wordt gebracht. Prijs nog onbekend.