23-06-2011

Club Med zoekt professionele levensgenieter

Gezocht: reislustig persoon die geen moeite heeft met luxe en comfort en bereid is om twee exclusieve resorts kosteloos te 'testen'. Club Med opent de zoektocht naar een professionele levensgenieter. Een levensgenieter die tijd en zin heeft om het exclusieve resort in Cancun te proberen. Maar het mag ook het nieuwe resort op Bali zijn. Voorwaarde is dat deze persoon twee resorts dit jaar 'aandoet' en zich goed insmeert in de zon.

Joanne Gallagher van Club Med: "Wij ontvangen dagelijks zulke leuke reacties van mensen die onze resorts hebben bezocht. We wilden deze positieve geluiden delen. Het is immers altijd leuk om enthousiaste reisverhalen te horen die je ook weer op ideeën kunnen brengen. De wereldwijde levensgenieter die we zoeken mag op onze kosten twee resorts naar keuze testen".


Club Med opende onlangs haar 76e resort aan de Egyptische Sinaï baai. In dit serene oord staan exclusiviteit, comfort en rust centraal. Naast zonnige bestemmingen biedt Club Med haar reizigers ook een aantal winterse locaties aan. Waar de persoonlijke voorkeur ook ligt: de nieuwe Club Med levensgenieter heeft vrij keuze. Op de website van Club Med kunt u uw gegevens achterlaten en uw favoriete resorts opgeven. Club Med selecteert uit alle aanmeldingen willekeurig 1 winnaar. Deelname kan tot en met 8 juli, dus wees er snel bij!