11-06-2011

Replay limited edition capsule collection

Replay werd in 1981 opgericht door Claudio Buziol. Dertig jaar later behoort Replay tot de wereldtop van de denim labels. Om dit te vieren heeft Replay een 30 Years Capsule Collection ontworpen. Deze exclusieve lijn bestaat uit twee items: een paar five-pocket jeans en een spijkershirt, verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. De Replay capsule collectie is super limited en zal in een oplage van vijfhonderd stuks verkocht worden.

De jeans is verkrijgbaar in een regular straight fit met een medium blue wash. Om het 30 jarige bestaan te vieren zijn er iconische Replay details toegevoegd waaronder een extra rij knopen en zilveren rivets op de zak. Het tweede anniversary item is een spijkershirt. Voor mannen een regular workwear model, in een katoen dat speciaal voor Replay is geproduceerd door de beroemde US Cone Mills.

Alle items worden verkocht in een exclusieve genummerde giftbox, met daarin als extra cadeautje twee bandanas en een riem. Prijs giftbox met jeans: € 563,-, prijs giftbox met spijkershirt: € 278,-. De collectie is vanaf eind augustus verkrijgbaar in de Replay winkel op de PC Hooftstraat in Amsterdam. De Replay 30 Years Capsule Collection zal officieel gepresenteerd worden tijdens de aankomende editie van Bread & Butter in Berlijn.