25-06-2011

TrumpLight

Interieurontwerper Djanim van der Schalk heeft de TrumpLight geïntroduceerd; een statige lamp met een armatuur gemaakt van het prachtige blaasintrument, de trompet.

Een avond in een café vormde voor Djanim van der Schalk de inspiratie voor het ontwerpen van deze tijdloze sfeerlamp. "Ik was in een café waar live muziek werd gespeeld en de trompettist van de band werd waanzinnig mooi uitgelicht door spotlights. Het licht streek langs de details van de trompet en creeërde ontelbare lichtspelingen in de intieme, donkere ruimte. De sfeer die dat gaf wilde ik elke dag proeven." aldus de ontwerper.

De basisversies van de TrumpLight zijn gemaakt van een nieuwe goudkleurige of zilverkleurige trompet, met een zwart zijdenglas gespoten sokkel. De lampenkappen zijn in beide gevallen zwart aan de buitenzijde en respectievelijk met een goudkleurige en zilverkleurige binnenkant. Op verzoek kan men ook een speciale editie van de lamp bestellen; de sokkel met spiegelmozaiek in zwart of donkerbruin, de sokkel in custommade decoratie, de sokkel in custommade maten, de lampenkap in diverse kleuren, de trompet verzilverd en/of de stroomkabel gedecoreerd.

De TrumpLight is in zilver- en goudkleur via de website verkrijgbaar vanaf € 825,-.