13-07-2011

Easy Elegant EspressoDeze smaakvolle gadget kennen wij al een tijdje, maar wilden we u niet onthouden. Dit is de mypressi TWIST, een handzame espresso machine die u in staat stelt om onderweg, met één druk op de knop, een heerlijke verse espresso te zetten. Dankzij zijn compacte omvang kunt u de mypressi TWIST echt overal gebruiken. Op kantoor, uw jacht, de hotelkamer, tijdens een reis, in de auto, of gewoon lekker thuis.

Het druksysteem werkt met een verwisselbaar drukpatroon - zoals we deze kennen van de professionele slagroomspuit - dat ervoor zorgt dat het water door het filter geperst wordt. Met één patroon kunnen circa 8 espresso’s gezet worden. In de losse filterhouder kunt u elke gemalen koffiesoort of serving gebruiken die u wilt. Heet water in de bovenzijde, druk op de knop et voila: een perfecte espresso met een mooie crema laag.

Deze ultrahandige gadget is in Nederland te verkrijgen via de website van Brandmeester’s en kost u € 159,-. Voor bestellen buiten Nederland kunt u ook deze site even checken.