08-07-2011

For Biotherm Boys
... or men, de nieuwste productenrange van één van 's werelds meest favoriete huidverzorgingsmerken, die vorige week werd gepresenteerd in de White Space galery in Amsterdam. Bijzonder mooie locatie die 'witte ruimte', want paste perfect bij de look & feel van de nieuwe Biotherm Homme producten. Na een paar glazen champagne en een goed gevulde maag met overheerlijke macarons rijker kregen we een presentatie en mochten we de producten zelf ook testen.

De nieuwe lijn heet: Aquapower D-Sensitive. Aquapower zelf is al een tijdje een hit, maar nu komt het merk met een frisse lijn voor de gevoelige huid.

Een gevoelige huid is iets waarmee je wordt geboren of wordt veroorzaakt door continue blootstelling aan scheren, vervuiling, stress, roken en/of airconditioning. Dit veroorzaakt roodheid, irritaties, tintelingen en een verstopte huid. De Aquapower D-Sensitive producten (cleanser, shaving foam en daily moisturizer) beloven tezamen een '1.2.3 Skin Rescue'De huid onmiddellijk rustig maken en versterken dus. Prima, daar is Biotherm Homme goed in weten we uit ervaring, maar wat doet het nog meer? Een Biotherm specialist vertelt ons dat de huid er na gebruik weer fris uitziet en soepeler en comfortabeler aanvoelt. Ook legt hij uit dat in deze producten geen alcohol of geur is toegevoegd. Minder toxic voor de huid zeg maar. De producten zijn vanaf september te koop (in stores en op Biothermhomme.com).

Assortiment
Ultra-Soothing Cleansing Cream, 125ml, € 22,-
Anti-Irritations Shaving Foam, 200ml, € 18,-
Soothing & Fortifying After Shave Moisturizer, 75ml, € 29,-