05-07-2011

Pop-up store Guerlain in ParisDe pop-up store, die luistert naar de naam Les Ateliers Guerlain, brengt met zijn humor en fantasie de tradities van het merk ietwat uit hun evenwicht en dient als voorloper van de uitbreidingswerken van de 68, Champs-Elysées die weldra van start zullen gaan.

De plek van 100 m2 naast het emblematische Huis Guerlain is een echte stijloefening. De kleuren in elke ruimte, het gebruik van sommige creaties en het verfrissende interieur herinneren eraan dat Guerlain baanbrekend blijft in het raffinement.

L'Atelier du Parfumeur onthult de creatieve geheimen van Thierry Wasser, parfumeur bij Guerlain. Kegels, flacons en grondstoffen versieren deze ruimte waarin de klant in de consultruimte een beroep kan doen op een expert bij de keuze van een parfum.

L'Atelier de la Couleur is erg aantrekkelijk voor de dames. Het wordt gedomineerd door een spiegel met de look van een oversized mond, toont het kleurenpalet en de make-upproducten die gecreëerd werden door Olivier Echaudemasion, Creative Director, en zijn team. Het is daar dat het make-upteam advies geeft en flashmake-up uitvoert.

Het Lab interpreteert op artistieke en creatieve wijze de hoogtechnologische pijlers van de verzorgingen van Guerlain met als blikvangers het Orchidarium en de Abeille Royale.

Les Ateliers Guerlain
68 Champs-Elysées
75008 Paris
Open elke dag van 10 tot 22 uur