19-07-2011

TAG Heuer LINK
Wat gebeurt er als een Zwitserse horlogemaker -ruim 150 jaar bekend door zijn vakmanschap, precisie techniek en Avant-Gardistisch design- zijn talenten los laat op de leidende communicatietechnieken van de 21ste eeuw? Het antwoord is de TAG Heuer LINK. Een Zwitserse luxe SmartPhone met touchscreen, voorzien van upgradeable Google Android software voor multitasking power.

De gelikte smartphone is een essentieel instrument voor avonturiers, sportievelingen en professionals die waarde hechten aan kwaliteit, functionaliteit en stijl. De shock-proof behuizing is net als een horlogekast vervaardigd uit glanzend en gesatineerd afgewerkt 316L edelstaal en/of PVD en het scherm is voorzien van speciaal Gorilla glass.

De LINK beschikt onder anderen over 1GHZ aan processor power, een bliksemsnelle connectiviteit, 3,5" scherm met 16 miljoen kleurenresolutie, 5mega-pixel HD autofocus camera en een keur aan TAG Heuer add-ons: Widgets, wall papers, iconen, animaties en ringtones. De hoogte van het prijskaartje wordt, zoals zo vaak bij dit soort luxe toestellen het geval is, bepaald door de gebruikte materialen. Tag Heuer kan behalve RVS, Titanium, Kalfs-, Alligator-, Salamander- en Carbonleer ook het nodige aan goud en diamanten in de behuizing van de phone verwerken. We kunnen namelijk zelf kiezen in welke combinaties van die materialen we onze versie van de Tag Heuer LINK willen laten uitvoeren. Prijs: vanaf € 4.700,-.