10-08-2011

Chopard Noble Cedar

Eind 2010 introduceerde Chopard de herengeur Noble Vetiver, dat gedurfde elegantie vermengt met een klassieke touch. Het eerste hoofdstuk in de Noble Collection was een feit.

Eind 2011 lanceert het merk een nieuwe herengeur; Noble Cedar. Een moderne geur die, net als zijn voorganger, verfijning en nobiliteit bezit en perfect de urban elegantie weerspiegelt. Het is een geur voor de man die charismatisch en sociaal is en midden in het leven staat. Hij is een man van de wereld, in iedere situatie op zijn gemak en een connaisseur van modieuze dingen.

De geur, gecreeërd door de parfumeurs Nathalie Feisthauer en Lucas Sieuzac, behoort tot de houtachtige-, kruidige- en balsemachtige geurfamilie. Het geheim, zo zegt Chopard, zit in het unieke cederhout akkoord. Gecombineerd met het warme, sensuele hars van het zonneroosje is dit akkoord kunstzinnig omgeven door een hartnoot van aromatisch salie en een frisse topnoot van de bladeren van de zilverberk.

De flacon is een weerspiegeling van de waarden van het merk. Suzanne Dalton, de ontwerper van de flacon, liet als eerbetoon aan het bedrijf het vakmanschap van de 'haute horlogerie' in de flacon terugkomen. Prachtig!

Vanaf half november verkrijgbaar. Prijs Eau de Toilette 50 ml: € 56,-, prijs Eau de Toilette 80 ml: € 78,-.