11-08-2011

Christopher Guy Harrison - Luxury FurnitureDe in Groot-Brittannië geboren ontwerper Christopher Guy Harrison is een man naar ons hart. Hij ontwerpt luxueuze, decoratieve meubels en ornamenten met een eigentijdse sfeer die een internationaal publiek bekoren. De meubelstukken vinden hun weg naar de huizen van vele Holywood sterren als ook naar de suites van luxe hotels en resorts over de hele wereld. De indrukwekkende lijst van klanten kent onder andere het Wynn Resort in Vegas en Macau, en recent toegevoegd het zes sterren Phoenix resort in Sanya en het Divan Asya Hotel in Istanbul. Ook op de filmsets van Casino Royale, the Devil Wears Prade en The Resident werden er meubels gebruikt van CG. Daarnaast zijn de meubelstukken in Harrods te bewonderen.

In Nederland en de Benelux is Christopher Guy vertegenwoordigd door Albertine Rutten-Wissink, die in haar landhuis aan de Landfortseweg in Meghelen diverse kamers heeft ingericht als toonzaal. "Ik wil de mensen vooral laten zien met hoeveel liefde en vakmanschap de meubels zijn vervaardigd. Met zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en stoffen worden in een bijzondere werkplaats onder bekwame handen van meubelmakers oogverblindende creaties gemaakt."

Afgebeeld zien we een aantal stukken uit de nieuwe collectie. De prijzen zijn op aanvraag. Meer nieuwe meubels zijn te vinden op de site.