18-08-2011

Nicaragua Volcano Challenge

Kinderhulporganisatie WereldOuders, inmiddels 20 jaar actief in het geven van structurele hulp aan thuisloze kinderen, organiseert van 26 november tot en met 4 december 2011 de Nicaragua Volcano Challenge. Deze avontuurlijke mountainbiketocht door Nicaragua heeft als doel het werven van nieuwe sponsorouders. Elke deelnemer aan de challenge moet 15 nieuwe wereldouders werven, die voor € 25,- per maand een kind steunen en zo een kans geven op een goede toekomst. Vinden we een mooi initiatief.

Presentator en programmamaker Tim Immers gaat voorop in de pittige negendaagse mountainbiketour, langs meren en vulkanen over prachtige single tracks en uitdagende zwarte paden. Bijzonder aan de Nicaragua Volcano Challenge is het bezoek aan de verschillende familiehuizen, waardoor sponsorsouders met eigen ogen zien hoe ze bijdragen aan een mooie toekomst van de kinderen. Daag uzelf uit en fiets eventueel samen met vrienden, familie, collega’s of relaties mee voor het goede doel!

Deelname Nicaragua Volcano Challenge
In totaal kunnen maximaal 50 fietsers deelnemen aan deze exclusieve negendaagse mountainbiketour door Nicaragua. Het speciale trainingsprogramma voor elke deelnemer aan de challenge, biedt zowel de professionele als de minder ervaren mountainbiker de mogelijkheid om mee te fietsen voor het goede doel. Inschrijven kan op de website.

Voorwaarden deelname Nicarague Volcano Challenge: werven van 15 nieuwe wereldouders. Kosten: € 100,- inschrijfgeld en € 1.500,- voor tickets, fietsvervoer en verblijf.