24-08-2011

Tommy Hilfiger to open largest UK flagship store

Tommy Hilfiger zal op 24 november haar grootste flagship store in het Verenigd Koninkrijk openen. De winkel komt in de historische wijk Knightsbridge in Londen, aan Brompton Road 63-65, SW3.

De store, die te midden van verschillende eersteklas winkels in het hart van een van Europa’s meest prestigieuze winkelgebieden is gevestigd, wordt de op twee na grootste winkel van het merk in Europa.

Het vloeroppervlak van 770 vierkante meter, dat twee verdiepingen beslaat, zal de verfijnde elegantie van de mondiale merkwinkel aan de Fifth Avenue in New York City weerspiegelen met een glanzende notenhouten inrichting en eiken vloeren. De herencollecties van Runway, Sportswear en Hilfiger Denim worden samen met de 'Tailored-lijn', die haar debuut maakt in het Verenigd Koninkrijk, op de benedenverdieping tentoongesteld. De ruimte zal sfeervol zijn, met een antieke stoffentafel en antiek meubilair en zal een speciale ruimte voor herenaccessoires bevatten.

Om de opening te vieren zal de winkel, naast afwisselende tweewekelijkse bijkomende activiteiten en winkelavonden, speciale aandacht besteden aan een exclusief productaanbod en hoogwaardige dienstverlening.