20-09-2011

Don't just go to the party. Be the party.

Carolina Herrera komt in november met een nieuwe sexy herengeur: 212 VIP Men. De geur is volgens het merk gemaakt voor de man die 'charismatisch, elegant en jaloersmakend' is en representeert de stijl en houding van de feestende elite in New York. Wij mochten hem al testen.

De geur ruikt naar een overheerlijke cocktail. Sterk aanwezig zijn de ingrediënten chilled vodka, munt en lime caviar. Met het laatste ingrediënt bedoelen we de wilde tropische citrusvrucht die groeit in de vochtige subtropische wouden, grenzend aan de regenwouden van Australië. Deze wordt vaak gebruikt in de cocktails van vandaag de dag. Van binnen bestaat deze vrucht uit verse groene bolletjes. Als u hierop bijt barsten ze open en ervaart u een overweldiging van fruitig-frisse lime-smaak. Logisch dus dat de geur zo fris en fruitig ruikt. 

Ruiken we daar even later nou ook nog een houtsoort? Jawel, bij het nalezen van het persbericht blijkt het te gaan om King wood. Een speciale houtsoort uit Brazilië. Dit geeft de geur gelijk een zwoel en nog tropischer karakter. Conclusie: 212 VIP Men is de ultieme geur voor party kings die standaard op de gastenlijst staan.

Het assortiment
Eau de Toilette - 50ml: 57,25 euro
Eau de Toilette - 100ml: 77,35 euro
Aftershave Lotion - 100ml: 42,30 euro
Deo Spray - 150ml: 23,20 euro

Photo: Nino de Snoo
Camera: Olympus PEN Lite