21-09-2011

The Stig is coming to Rotterdam


Het gerucht deed al een tijd de ronde, maar is inmiddels bevestigd. The Stig, de mysterieuze testcoureur van het vermaarde Top Gear, heeft besloten Rotterdam te bezoeken.

Zijn bezoek aan Rotterdam heeft onder andere te maken met het feit dat Porsche een nieuw Porsche Centrum in Rotterdam gaat openen. Dit centrum zal op 2 december zijn deuren openen aan de Landaulettestraat. Volgens de Pon Porsche Dealergroep gaat The Stig van zijn bezoek aan de Maasstad een 'spraakmakend gebeuren' maken. Vanaf 1 oktober gaat hij namelijk een aantal kenmerkende punten van Rotterdam af. Daarvoor heeft hij een 'opvallende' Porsche geregeld. Een Panamera in de legendarische Martini Racing kleuren.

Normaal gesproken heeft de bekende testcoureur er geen enkel probleem mee als hij wordt gezien, maar niemand mag echt weten wie hij is. Nu is het zo dat als hij in Rotterdam uiteindelijk toch wordt herkend, hij een prijs uit zal reiken aan vijf gelukkigen die hebben ontdekt wie hij is. Deze personen mogen een dag in een Porsche Panamera Diesel zitten met The Stig als privéchauffeur.

Er is vanaf 1 oktober twee maanden tijd om uit te vinden wie The Stig is, want zolang blijft hij in Rotterdam verschijnen. Op onaangekondigde momenten, dat dan weer wel. Weet u wie The Stig van Porsche Centrum Rotterdam is? Ga dan naar deze website.