14-10-2011

Beauty Deal: Hotel Des Indes Health Club & Spa

Het ultra chique Hotel Des Indes in Den Haag werd al meerdere malen bezocht door beroemde personen. Zo brachten Jaques Chirac, Roger Moore en onze eigen Koningin er de nacht door. Wat niet veel mensen weten is dat het vijfsterrenhotel beschikt over een minstens zo luxe Health Club & Spa, exclusief vormgegeven door de Franse ontwerper Jacques Garcia.

Welnu, Hotel des Indes Health Club & Spa legt nu de rode loper voor U uit. U kunt namelijk de hele dag in de Spa vertoeven voor maar € 35,- (normaal gesproken kost dit € 80,-). Natuurlijk kunt u ook samen met uw prinses gaan. Dit kost: € 68,- (normaal gesproken: € 160,-). Trek bijvoorbeeld baantjes in het sprookjesachtige zwembad, kom volledig tot rust in de sauna, het solarium en stoombad en beleef als grande finale een body massage van 30 minuten.

Om van bovenstaande gebruik te kunnen maken moet u zich eerst wel even inschrijven op de website van LivingSocial. LivingSocial is het toonaangevende, lokale belevingsnetwerk dat iedere dag met een verrassende superdeal komt. Het helpt mensen over de gehele wereld om lokale deals en nieuwe belevingen te vinden, te delen en ervan te genieten. Eén ding hebben alle deals gemeen: ze voegen een 'verrassing' toe aan uw agenda. LivingSocial is op dit moment in Nederland actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Tilburg en werkt volgens het "Me+3=Free" principe, dat leden de kans biedt hun deal gratis te bemachtigen als drie vrienden de deal ook kopen.

Na inschrijving zult u ontdekken dat u ook voordelig kunt eten in toprestaurants, kunt overnachten in mooie hotels of op een exclusieve vakantie kunt gaan. Om maar wat op te noemen. En daar hoeft u dus geen koning voor te zijn.