01-10-2011

Bose SoundLink wireless mobile speakerAfgelopen dinsdag waren we in Brussel, onder andere voor het persevent van Bose. In het mooie Hotel Bloom! lanceerde en presenteerde het audiomerk namelijk twee nieuwe producten, waaronder de SoundLink wireless mobile speaker. Een hippe, draagbare speaker die we gemakkelijk draadloos kunnen verbinden met een Bluetooth apparaat, zoals een iPhone, iPad of Android-telefoon.

Tijdens het event mochten we de speaker zelf ook pairen met onze phone, waardoor we onze eigen muziek naar de speaker konden doorsturen. Na het horen van de sound waren we verbluft. En u moet weten, dat zeggen we niet snel bij LUXURY4MEN. "Doe ons ook zo'n SoundLinkje!", was het eerste wat we zeiden tegen de woordvoerders van Bose. De geluidsimpact van deze speaker is imponerend te noemen, ook al is het apparaat niet groot. Hij is minder dan 5 centimeter dik en niet groter dan een gemiddeld boek. Perfect dus om mee te nemen in onze (reis)tas of koffer.

De mobile speaker is ook geschikt voor buitengebruik. Hij is getest in laboratoria van Bose tegen de invloeden van zout, mist, zand, wind en vocht en afgewerkt met speciaal automotive chroom, een duurzaam materiaal wat bestand is tegen extreme omstandigheden. Bose vertelde ook dat het geen ramp is als de speaker (af en toe) valt. Hij is bestand tegen een flinke stoot. Erg handig: wanneer we de hoes openklappen fungeert hij als standaard en is het systeem klaar voor gebruik. Wanneer we hem dichtklappen wordt hij uitgeschakeld en zorgt de hoes voor bescherming.

Hij wordt geleverd in een standaard afwerking en een donkergrijze Cordura nylon hoes voor 299 euro, of in het LX-model (onze favoriet), met een luxe afwerking en een donkerbruine hoes voor 349 euro. De hoezen zijn ook los verkrijgbaar in rood of paars nylon, bordeauxrood of bruin leer. Prijzen: vanaf 29,95 euro.