20-10-2011

Chromata Santorini · Up-Style 5★ Hotel

Wij zijn niet gelovig. Dat u het even weet. En dus zeggen wij gerust: gvd wat is dit een hemels mooi hotel! Om even met bijbelse termen te strooien: Jezus zou zich hier ook opperbest kunnen vermaken, denken we. De beste man zou ook zo goed matchen met de inrichting.

Het Chromata hotel in Santorini, Griekenland behoort tot de zogenaamde Small Luxury Hotels of the World en straalt, zoals u ziet, een en al rust en luxe uit. Het uitzicht: adembenemend.

Het vijf-sterren hotel onderging een grondige renovatie en daarbij is de typische cycladische architectuur prachtig naar voren gebracht. De hippe cave-rooms beschikken o.a. over een enorm bad en een veranda die een waanzinnig uitzicht biedt op de zee en zijn voorzien van de laatste technische snufjes.

Pronkstuk van het witte boutique hotel is een zwembad op het uiterste randje, of zoals Chromata het zelf omschrijft: 'a truly dramatic inifinity-edged pool'. Een eindeloze view over de Egeïsche Zee, de vulkanische caldera, en de grote beschutte haven.