09-10-2011

The Hublot F1 King Power Suzuka Watch

Afgelopen week presenteerde het van origine Zwitserse horlogemerk Hublot de F1 King Power Suzuka watch. Met een impressieve diversie van hoogstaande materialen - direct afgeleid van de F1 racewereld - en een eyecatching wit-rood kleurenpalet geïnspireerd op de Japanse vlag, is het exclusieve klokje niet alleen een lust voor het oog, maar levert het ook hoogstaande prestaties.

De watch bevat onder andere een keramische glasring die met zijn grove schroeven en openingen direct doet denken aan de structuur van een remschijf; afgewerkt met een satijnfinish voor een chique touch. De band is gemaakt van rubber en Nomex, een synthetisch materiaal ontwikkeld door Dupont De Nemours dat wordt gebruikt voor de F1 race outfits.
 
Buiten de looks en prestaties van de hoogste plank benadrukt Hublot met dit nieuwe model wederom zijn sociale betrokkenheid: de opbrengst van het horloge komt ten goede aan Kids Earth Fund.
 
Een superstrak, stoer en luxe uurwerk dat niet alleen bij Formule 1 fans in de smaak zal vallen. Verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts 250 stuks.