18-10-2011

Leica D-Lux 5 Titanium Limited Edition

Leica introduceert een gelimiteerde editie van de D-Lux 5: de Leica D-Lux 5 Titanium. Een 10.1 megapixels compacte camera met een elegant design en prachtige afwerking.

De camera is volgens het merk ideaal voor de creatieve fotograaf. Compact, intuïtieve bediening en voorzien van een lichtsterk F2.0-3.3 Leica Summicron 24-90mm objectief. De duurzame titanium behuizing, handmatige instellingen, O.I.S. beeldstabilisatie, unieke RAW optie, Adobe Lightroom 3 en het brede aanbod van accessoires, zorgen direct voor een nog grotere creatieve vrijheid. De technische specificaties zijn dezelfde als die van het succesvolle standaardmodel Leica D-Lux 5. Het LCD scherm met zijn brede kijkhoek en 460.000 pixel resolutie zorgen voor beelden van uitstekende kwaliteit, zowel voor als na het nemen van een foto.

Komt met een bijpassende lederen Leica camera tas. De camera zal beschikbaar zijn vanaf eind oktober en kost 950 euro. Leica camera’s zijn uitsluitend te koop bij de speciaal geautoriseerde Leica dealers in Nederland.