25-10-2011

Ralph Lauren’s Denim & Supply Contest

Wist u al dat 's werelds eerste Denim & Supply Ralph Lauren Store geopend wordt in Amsterdam? Op 4 november welteverstaan, aan de kalverstraat 55. Maar liefst 200m² biedt ruimte voor onvervalst denim genot. Stoere jeans, gebreide truien, flanellen shirts, coole accessoires... u vindt het er allemaal.

Als onderdeel van de wereldwijde lancering van Ralph Lauren's
nieuwste label is er op Facebook een wedstrijd gestart voor 'the coolest fans' van de Denim & Supply lijn. De winnaars van deze competitie krijgen namelijk exclusieve tickets voor een intiem live optreden van één van de populairste Engelse electro pop bands van het moment: Metronomy. Dit optreden is onderdeel van Ralph Lauren's The Warehouse Roadshow. Dit is een digitaal muziekplatform om naast de lancering van Denim & Supply ook opkomende bands te promoten.

Metronomy zal op 15 november de Denim & Supply Store in Amsterdam aandoen. In totaal zijn hiervoor 250 tickets te winnen. Maar het kan nog beter: er zijn ook tickets te winnen inclusief een geheel verzorgde reis naar Amsterdam met overnachting in een luxe 4 sterren hotel!

Welnu, Ralph Lauren wil ook u de kans geven om mee te kunnen doen met de wedstrijd.

Hoe doen we mee?
'Click here' en LIKE de facebookpagina van Ralph Lauren Denim & Supply en volg aldaar de verdere instructies. That's it!