11-11-2011

Opening We Are Beauty lifestyle store | AmsterdamMaandag waren we te vinden bij de lancering van We Are Beauty in het Concertgebouw in Amsterdam. We Are Beauty is een concept store geïnspireerd op de huidige trend van bewust leven, waarin een juiste balans tussen het innerlijk en uiterlijk centraal staat. Een conscious living lifestyle store dus. Maar waarom een lancering van zo'n winkel in het concertgebouw?

Wel, onder een hemel met reusachtige, blinkende kroonluchters van de prachtige Koorzaal mochten we genieten van een healthy high tea uit We Are Beauty's eigen keuken en luisteren naar de presentaties van diverse Internationale high end merken. Van elk merk presenteerde een vertegenwoordiger namelijk op eigen wijze hoe zij met het bewuste product het 'bewust leven' een boost geven.

Voor de We Are Beauty winkel is namelijk een wisselende selectie van alledaagse luxe essentials samengesteld vanuit de hele wereld, van merken als Minamoto Kitchoan, Como Shambhala, Lladró, Fortnum & Masons, Ila Spa, Baccarat en Sieger. Gastronomische lekkernijen, exclusieve verzorgingsproducten, exotische bloemstukken, servies, kunststukken, op maat gemaakte interieur advies services... u vindt het hier allemaal. Maar we kunnen hier zelfs kiezen voor private dining, want We Are Beauty beschikt ook over een gezonde keuken.

Die avond namen wij direct ook een kijkje in de We Are Beauty flagshipstore in de Van Baerlestraat. Daar liepen we ook Christian Sieger, de CEO van Sieger, tegen het lijf. Cool! Want wij zijn groot fan van Sieger's kleurrijke kleding en accessoires, alsook van de porcelain, fine glass en buffet collectie. Nog cooler was dat we ook direct een klein interview met hem mochten doen. Drie vragen aan Christian...

Waarom Sieger en We Are Beauty?
"De entrepreneur achter het hele We Are Beauty concept, Ivan Tse, vroeg ons om een samenwerking aan te gaan. Hierop konden we gewoon geen nee zeggen. Het idee achter We Are Beauty is zo positief, bijzonder, zo van nu en totaal verschillend met andere winkels. Zo'n exclusief concept willen wij graag supporten. Wij vinden het prachtig om onze hardware (producten) te combineren met deze software experience. Ook Sieger wil met zijn producten een positieve vibe overbrengen op mensen."

We zien hier geen kleding van Sieger. Welke producten van Sieger kunnen we wel aanschaffen in de winkel?
"Geen kleding inderdaad, maar elegant porselein servies en glaswerk. Om precies te zijn: de Sieger by Fürstenberg en Sieger by Theresienthal collectie. Minimalisme ontmoet veelzijdigheid. De producten zijn ideaal voor een luxueuze, moderne en strakke afwerking van (gasten)tafels. Kostbare, perfect afgewerkte en praktische producten."

Conscious living met servies, hoe moeten we dat voor ons zien?
"Met deze producten willen wij mensen/ families thuis bij elkaar brengen, meer aan tafel krijgen en meer plezier laten beleven aan het dineren, borrelen of bijvoorbeeld thee drinken. En vooral ook de schoonheid laten inzien van mooi en zuiver porselein en glaswerk in huis."

We Are BeautyVan Baerlestraat 55, Amsterdam