05-01-2012

Florence by Bike

Florence, de hoofdstad van het prachtige Toscane, staat bekend als Art City bij uitstek. Kunstliefhebbers uit de hele wereld bezoeken het Palazzo Vecchio, de David van Michelangelo en het Uffizi Museum met zijn bijzondere kunstschatten. Het unieke symbool van deze stad is de wereldberoemde Ponte Vecchio, de middeleeuwse brug over de Arno.

Florence is een ideale stad om per fiets te bezichtigen: compact en bijzonder overzichtelijk. Bijkomend voordeel: u doet gelijk wat aan uw conditie. Een stadsgids is natuurlijk wel zo handig, want zo komt u alles te weten over legendarische figuren als Catharina de Medici, Dante Alighieri, Leonardo da Vinci en Donatello. U overbrugt letterlijk de geschiedenis van deze stad.

Tip: 4-daagse vliegreis met KLM naar Designhotel Una Vittoria, inclusief fietsexcursie 'Let's bike Florence'

Una Vittoria is een mooi 4-sterren designhotel in Florence. Het ligt aan de overzijde van de Arno in de rustige, residentiële wijk San Frediano. Dit hotel biedt een uniek en eigentijds interieur, alsmede traditionele Florentijnse gastvrijheid. De kamers beschikken over designbadkamers en 32-inch lcd-televisies. U loopt in circa 20 minuten naar het centrum. Met de fietsexcursie 'Let's bike Florence', inclusief 100 procent Florence Stadsgids, ontdekt u pas echt Florence. Hotel Una Vittoria inclusief KLM-vlucht, logies en ontbijtbuffet en 'Let's Bike Florence' boekt u op de site van Stedentrips.