22-01-2012

Pimalai Resort and Spa, Koh Lanta
Pimalai Resort & Spa is gelegen in het weelderig tropisch regenwoud van het eiland Koh Lanta, ten zuiden van de provincie Krabi, Thailand. Het elegante resort is direct gelegen aan een prachtig 900 meter lang strand aan de westkust ver van het grote publiek en andere resorts op het eiland. Het beach resort combineert alle juiste ingrediënten - subtiele vijf sterren comfort, natuurlijke schoonheid, ver van de drukte, geen lawaai (behalve het geluid van de golven dan). Het is zeer geschikt voor een huwelijksreis, een duikervaring, een pauze van alles, of zelfs voor een zakelijke bijeenkomst.

Alle Deluxe kamers zijn ingericht met luxe Thaise stoffen en rotan zonneschermen. Ze beschikken over airconditioning en hebben een glimmende teakhouten vloer. Tot de faciliteiten behoren ook breedbandinternet en een dvd-speler.

Het resort beschikt over een 35 meter lang zwembad met jacuzzi, fitnesscenter, bibliotheek- en internethal en een grote spa. Deze is gebouwd in de stijlen van een traditioneel Thai dorp waar u even heerlijk kunt ontspannen na een drukke excursie. Het resort beschikt over maar liefst acht restaurants en bars, waaronder de populaire strandbar. Hierdoor is er altijd een zeer ruime keuze om te dineren. Er is genoeg te doen om en nabij het resort. Zo kunt u bijvoorbeeld zeilen, windsurfen, kanoën en kajakken op de open zee, een potje tennis spelen of Thaise kooklessen volgen.