19-03-2012

St. Regis Lhasa Resort | Tibet
Starwood Hotels & Resorts opende het St. Regis Lhasa Resort in 2010 en het is nog steeds een van de meest luxe resorts in Tibet. Op 3680 meter boven de zeespiegel biedt het een fenomenaal uitzicht over Lhasa, de hoofdstad van Tibet.

Het resort telt 162 kamers en villa's die o.a. voorzien zijn van een plasma TV, high speed internet en een mooie marmeren badkamer. Iridium, de spa, geeft een uniek Tibetaanse tintje aan een rustgevende scala aan heerlijke behandelingen. Verder is het resort ontworpen met duurzame technologieën zoals zonnepalen, lokale producten en kruiden voor de restaurants en een ondergronds water recyclingsysteem. Zwemmen als Dagobert Duck doet u in het gouden zwembad die bekleed is met duizenden vergulde tegels.

Wilt u de omgeving ontdekken, dan kunt u Potala Palace, Norbulingka en de Jokhang Tempel bezoeken, allen op slechts enkele minuten van het resort.

De prijzen van de kamers beginnen bij 1.520 yuan (circa € 168,-) voor een Deluxe Room en eindigen bij 5.350 yuan (circa € 590,-) voor de exclusieve Lhasa Suite.