31-05-2012

Dinner in the Sky in Brussels

Wilt u ook zo'n 50 meter boven de grond dineren in alle privacy en spectaculair genieten van het zicht op een prachtige omgeving? Dan moet u Dinner in the Sky meemaken. Na een wereldtournee in het gezelschap van de grootste chefs van de planeet (we noemen Joël Robuchon, Pierre Gagnaire en Alain Passard) neemt Dinner in the Sky ook de hemel in op 4 symbolische plaatsen in Brussel: het Atomium, het ter Kamerenbos, het Paleizenplein en de Esplanade van het Jubelpark.

Zeven van de beste Brusselse chefs zullen achter de kookpotten staan: Yves Mattagne van Sea-Grill**, Lionel Rigolet van Comme chez Soi**, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt**, David Martin van La Paix*, Giovanni Bruno van Senzanome*, Luigi Ciciriello van La Truffe Noire* en Patrick Vandecastrie van La Villa Lorraine.

Elke plaats verwelkomt Dinner in the Sky gedurende 1 week en elke dag trakteert een andere Brusselse sterrenchef zijn 22 gasten op een lunch en twee uitzonderlijke diners hoog in de Brusselse hemel. Het evenement is voor de eerste keer toegankelijk voor het Brusselse publiek en gaat door van maandag 4 juni tot zondag 1 juli 2012.

Prijs voor een Dinner in the Sky met inbegrepen een gastronomisch 4-gangen menu, bereid en bediend door de chef zelf, met champagne en wijn: € 250,- per persoon. Reserveren doet u via deze link.