29-05-2012

MSC Divina launched in Marseille


Afgelopen zondagavond werd in Marseille het nieuwste schip van MSC Cruises, de MSC Divina, gedoopt. Het twaalfde schip in de vloot van de Mediterrane cruiserederij werd officieel ingewijd door Sophia Loren, beschermvrouwe van MSC Cruises, in bijzijn van CEO Pierfrancesco Vago en oprichter Gianluigi Aponte. Ook waren beroemdheden als zanger Paolo Conte en acteur Gerard Depardieu aanwezig.

De MSC Divina is het paradepaardje van de rederij en biedt plaats aan 4.363 passagiers. Bijzonder is Yacht Club suite nr. 16007 op dek 16, ingericht door Sophia Loren met diep rode kleuren, speciaal ontworpen lampen, een rode loper en de glamour en stijl van Ms. Loren zelf.

De MSC Divina beschikt over 1.751 hutten, 25 liften en 27.000 vierkante meter aan openbare ruimte, waaronder een Infinity Pool op het achterschip, inclusief een 'strand zone' grenzend aan een glazen balustrade. Ook is er een eigen spa aan boord waar 21 soorten massages, 13 verschillende lichaamsbehandelingen en 8 gezichtsbehandelingen worden aangeboden. Zo is de MSC Divina het eerste cruiseschip dat is uitgerust met een zuiverende zoutbehandeling uit de Himalaya.

MSC Divina legt wekelijks de route Venetië, Bari, Katakolon, Izmir, Istanbul, Dubrovnik, Venetië af. Vanaf 2 juni t/m 27 oktober - vertrekhaven Venetië, Italië.